Український форум фермерів / Ukrainian forum of farmers

це клуб друзів по птахівництву, тваринництву і іншим видам фермерської діяльності
 
ФорумПубликацииЗареєструватисьВхідДопомога
Быстрый переход к сервисам
Быстрый переход к сервисам: JPG-Net Видео Музыка фоторедактор Транслит radikal

Частка | 
 Найти сообщения с вашего последнего посещения

 Швиденько готуємо, смачно їмо!

Попередня тема Наступна тема Донизу 
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5
АвторПовідомлення
Каттеина
Господиня нашого форуму
Господиня нашого форуму


Повідомлення : 6508
Дата реєстрації : 10.06.2014

СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   09.03.17 17:42

[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання] пише:
Рисовая запеканка с рыбой/курицей/мясом

восторг ах, яка смакота


На початок Донизу
axeny
Постоялець
Постоялець
avatar


Ваше ім'я : Оксана
Місто, область : Черниговская обл.
Повідомлення : 162
Дата реєстрації : 17.07.2015
Вік : 32

СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   09.03.17 20:05

Михалыч пише:
Оригинальный способ приготовления спагетти с сосисками.
Моя дітвора таке полюбляє. Ми називаємо їх павучками.


На початок Донизу
fixbook
Душа і Муза форуму
Душа і Муза форуму
avatar


Ваше ім'я : Светлана
Місто, область : Сумская обл. г.Белополье
Повідомлення : 3071
Дата реєстрації : 18.05.2015
Вік : 42
Нагороди :


СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   06.05.17 14:48

Колбаса печеночная "Сельская"
[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]

Печень - 400 г;
Сало - 200 г;
Лук (крупный) - 1 шт;
Чеснок - 4 зубка;
Яйцо куриное - 3 шт;
Мука - 10 ст ложек
Соль - 1,5 чайные ложки;
Перец черный молотый - 1 чайная ложка.

Перекрутить на мясорубке сало, печень, лук и чеснок и добавить яйца, муку, соль и перец. Хорошенько перемешать.Выкладываем полученную массу в два (вложить их друг в друга) полиэтиленовых пакета, сформировать колбасу и завязать завязками (или нитками). Кладем в подходящего размера кастрюлю, наливаем воду, доводим до кипения, огонь убавляем и варим под закрытой крышкой 40-50 мин. В процессе варки переворачивать.Достаем нашу колбасу, даем ей остыть полностью,разворачиваем и убираем на пару-тройку часов в холодильник.
Приятного аппетита!


На початок Донизу
Каттеина
Господиня нашого форуму
Господиня нашого форуму
avatar


Ваше ім'я : Екатерина
Місто, область : Суми, Нижня Сироватка
Повідомлення : 6508
Дата реєстрації : 10.06.2014
Вік : 41
Нагороди :



СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   07.05.17 17:18

[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання] пише:
Колбаса печеночная "Сельская"

треба спробувати, так начебто все просто.


На початок Донизу
fixbook
Душа і Муза форуму
Душа і Муза форуму
avatar


Ваше ім'я : Светлана
Місто, область : Сумская обл. г.Белополье
Повідомлення : 3071
Дата реєстрації : 18.05.2015
Вік : 42
Нагороди :


СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   13.05.17 15:49

Рыбные котлеты с овощами

[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
Состав:
1 баночка рыбной консервы в масле ( или с добавлением масла)
2-3 картофелины средних
1 луковица крупная
1 морковка
2 яйца
2-3 ст.л манки
0,5 ч.л.соды (погаш.уксусом)
соль, перец по вкусу
Приготовление: пропустить через мясорубку сырые картошку, лук, морковь;
размять вилкой рыбу;
соединить обе массы + яйца, соль, перец, манка, сода ( погасить уксусом);
хорошо перемешать, если будет казаться слишком жидковатой, добавить 2 ст.л.муки, но масса и не должна быть густой;
Можно формовать котлетки руками, а можно просто с ложки выкладывать на разогретую с растит.маслом сковороду. Обжариваем котлетки. Появляющуюся на поверхности рыбного фарша жидкость вмешиваем в фарш.
Делаются они быстро, но ещё быстрее съедаются.
Приятного аппетита!


На початок Донизу
Каттеина
Господиня нашого форуму
Господиня нашого форуму
avatar


Ваше ім'я : Екатерина
Місто, область : Суми, Нижня Сироватка
Повідомлення : 6508
Дата реєстрації : 10.06.2014
Вік : 41
Нагороди :



СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   13.05.17 22:28

fixbook, що ти робиш? Знову на ніч про смакоту начитаюсь, і що робити?


На початок Донизу
fixbook
Душа і Муза форуму
Душа і Муза форуму
avatar


Ваше ім'я : Светлана
Місто, область : Сумская обл. г.Белополье
Повідомлення : 3071
Дата реєстрації : 18.05.2015
Вік : 42
Нагороди :


СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   13.05.17 22:47

Каттеина,  привет надо пораньше заходить и готовить на ужин смех по кефиру


На початок Донизу
fixbook
Душа і Муза форуму
Душа і Муза форуму
avatar


Ваше ім'я : Светлана
Місто, область : Сумская обл. г.Белополье
Повідомлення : 3071
Дата реєстрації : 18.05.2015
Вік : 42
Нагороди :


СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   13.05.17 23:00

Катюш, анекдот в тему смех смех смех  http://fermeri.ukrainianforum.net/viewimage.forum?u=http%3A%2F%2Fj-p-g.net%2Fif%2F2017%2F05%2F13%2F0805862001494705401.jpg


На початок Донизу
fixbook
Душа і Муза форуму
Душа і Муза форуму
avatar


Ваше ім'я : Светлана
Місто, область : Сумская обл. г.Белополье
Повідомлення : 3071
Дата реєстрації : 18.05.2015
Вік : 42
Нагороди :


СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   27.05.17 13:41

Запеканка" Пирамида"

[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]




Нам понадобится:

9 блинчиков (не сладких ) по вашему любимому рецепту

Начинка:
500гр фарша
100 гр кетчупа
100 мл красного вина
1 зубчик чеснока
1 луковица
итальянские травы
соль
перец

Соус "Бешамель":
25 гр масла
1,5 ст. л. муки
0,5 л. молока

Посыпка:
2-3 помидора
150гр сыра
8 грецких орехов


Начинка.
Лук мелко нарезаный обжариваем на подсолнечном масле, добавляем фарш.
Обжариваем несколько минут и добавляем специи и вино. Когда вино выпарится добавляем кетчуп и чеснок. Доводим все до готовности и перекручиваем на блендере. Начинка получится мелкозернистая.

Соус.
Растопили сливочное масло в кастрюльке , добавляем,, помешивая муку и тоненькой струйкой вливаем молоко и на небольшом огне доводим до состояния жидкой сметаны. снимаем с огня.

Сборка.
Начинку заворачиваем в блинчики. В форму выливаем половину соуса. Кладем 5 блинчиков на них 4 блинчика, по принципу пирамиды.Поливаем остальным соусом. Сверху посыпаем половиной тертого сыра и выкладываем порезаные дольками помидоры. Ставим в духовку на 20 минут. Вынимаем посыпаем вторым шаром сыра и грецкими орехами. Снова ставим в духовку и запекаем до золотистой корочки.

Приятного аппетита!


На початок Донизу
Каттеина
Господиня нашого форуму
Господиня нашого форуму
avatar


Ваше ім'я : Екатерина
Місто, область : Суми, Нижня Сироватка
Повідомлення : 6508
Дата реєстрації : 10.06.2014
Вік : 41
Нагороди :



СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   27.05.17 21:06

fixbook, як просто, а смачно як повинно бути, обов'язково спробую.


На початок Донизу
fixbook
Душа і Муза форуму
Душа і Муза форуму
avatar


Ваше ім'я : Светлана
Місто, область : Сумская обл. г.Белополье
Повідомлення : 3071
Дата реєстрації : 18.05.2015
Вік : 42
Нагороди :


СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   28.05.17 8:17

Катюшка,пробуй и нам по кусочку по кефиру


На початок Донизу
Каттеина
Господиня нашого форуму
Господиня нашого форуму
avatar


Ваше ім'я : Екатерина
Місто, область : Суми, Нижня Сироватка
Повідомлення : 6508
Дата реєстрації : 10.06.2014
Вік : 41
Нагороди :



СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   31.05.18 22:01

Знайшла в інтернеті цікавий рецепт. Вже кабачків повно, то він саме те що треба

Продукти
0.5кг молодих кабачат
100г твердого сиру в мене Звенігородський
3 яйця
70г копченої щоковини (бовталася в холодильнику не знала куди її діти
3ст.ложки з чубком муки
1ч.ложка розпушувача
2-3 зубка часнику
невеличкий пучечок зелені кропу та петрушки і трошки зеленої цибулькі
сіль, перець та приправи - за смаком

Приготування
Кабачок натерти на крупну тертушку і добряче посолити. Нехай пускає сік. Тим часом: кришимо зелень і щоковину, тремо на тертушці сир, видушуємо 2 крупненьких зубка часнику і усю цю красу змішуємо з яйцями, мукою і розпушувачем. Можна на цьому етапі додавати приправи та перець. Я не давала бо готувала дітям
Тим часом кабачок вже пустив сік - треба його добре віджати і змішати з усіма інгредієнтами.
Змастила силиконові форми для маффінів і викладала ложкою десь на пів-форми.
Відправила у розігріту до 200" духовку і пеклися вони в мене десь хвилин 25


На початок Донизу
Спонсируемый контент




СтворюватиТема: Re: Швиденько готуємо, смачно їмо!   



На початок Донизу
 

Швиденько готуємо, смачно їмо!

Попередня тема Наступна тема На початок 
Сторінка 5 з 5Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3, 4, 5

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Український форум фермерів / Ukrainian forum of farmers :: Альтанка відпочинку для форумчан :: Кулінарія - рецепти і секрети :: Улюблені страви-
Verification: 4480873de4d6d843