Пока росла, везде таскали ее с собой, важно побольше общаться со щенком [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення]
В России у моей мамы, приучили к козам [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення]
Там же на болотах маленькая дочка провалилась под мох по пояс у меня на глазах - секунда дело, собака среагировала быстрей меня - синхронно с дочкой упала, распласталась на мху к дочке впритык, чтоб та по ней выбиралась. Передать мои чувства на словах невозможно - это поразительно!
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2593 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 48 Нагороди :
Когда рожала, доверяла нам абсолютно, дочка в гнезде и жила можно сказать [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення]
Проверка нервной системы, собака выставочная, это важно. Всегда очень высокий балл зарабатывала. [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення]
fixbook Душа і Муза форуму
Ваше ім'я : Светлана Місто, область : Сумская обл. г.Белополье Повідомлення : 3071 Дата реєстрації : 18.05.2015 Вік : 42 Нагороди :
[Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання] пише:
Там же на болотах маленькая дочка провалилась под мох по пояс у меня на глазах - секунда дело, собака среагировала быстрей меня - синхронно с дочкой упала, распласталась на мху к дочке впритык, чтоб та по ней выбиралась. Передать мои чувства на словах невозможно - это поразительно!
Ваше ім'я : Светлана Місто, область : Сумская обл. г.Белополье Повідомлення : 3071 Дата реєстрації : 18.05.2015 Вік : 42 Нагороди :
Наш малыш уже подрос и иногда вредничает [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення]
Zolotavka Фермер
Ваше ім'я : Ира Місто, область : Киевская область, с.Микуличи Повідомлення : 672 Дата реєстрації : 01.12.2014 Вік : 37 Нагороди :
Вот и фото [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити посилання]
Каттеина Господиня нашого форуму
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6596 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 41 Нагороди :
такой серьезный пушистик-красавец класс! Он такой крупный из-за шерсти или так кажется ? Нашему тоже скоро 3 месяца,но он мельче намного не знаю
На фото ему ровно 4 месяца вес 25,300, сейчас ему 5 с хвостиком, на веса уже не помещается-) [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення]
Нам сегодня 6 месяцев. [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення] [Ви повинні бути зареєстровані і підключені , щоб побачити це зображення]
Михалич Admin
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 39572 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 51 Нагороди :
Спасибо а ваш как? Сколько ему?
26,07,15 было 3 месяца,вредничает и тащит все подряд играть,недавно начал проявлять характер и иногда не выполняет команды,а в общем все Надеюсь справимся
King-5 Постоялець
Ваше ім'я : Юрий Місто, область : Николаевская обл. с. Подолье Повідомлення : 140 Дата реєстрації : 11.03.2015 Вік : 48